ШАМПОН ЗА БЕЗКОНТАКТНО ПРАЊЕ S-101 ТФР КАРГО (TFR CARGO)

432.00 рсд7,375.00 рсд

Концентровани алкални детрџент и одмашћивач за прање путничких, теретних, комби возила и алуминијумских фелни

Шифра производа: AK1008 Категорија:

Концентровани алкални детрџент за прање путничких, теретних, комби возила и алуминијумских фелни. Снажно продире у окорелу прљавштину и масноћу и одлично уклања путни филм. Може се користити за одмашћивање површина. Поседује одличан однос цене и квалитета. Користити само за наведене примене. За додатне информације, погледати безбедносни и технички лист. Није препоручљиво примењивати на осетљиве површине и површине на којим је оштећена боја (поготову црвена и тегет).

ПРОИЗВОД НЕ САДРЖИ ФОСФАТЕ И НТА. ПРОИЗВОЂАЧ ОДБАЦУЈЕ СВАКУ ОДГОВОРНОСТ ЗА ШТЕТЕ НАСТАЛЕ УСЛЕД НЕПОШТОВАЊА УПУТСТАВА ЗА УПОТРЕБУ И СИГУРНОСТ, КАО И УСЛЕД НЕМАРА ПРИ КОРИШЋЕЊУ САМОГ ПРОИЗВОДА.

НАЧИН УПОТРЕБЕ: Наносити на каросерију возила прскалицом или пеноматом раствор са 1.5 – 3% концентрата у зависности од годишњег доба и запрљања. НИКАКО НЕ НАНОСИТИ НА ВРЕЛЕ ПОВРШИНЕ КАРОСЕРИЈЕ И ИЗБЕГАВАТИ ОКСИДИСАНЕ ПОВРШИНЕ ЦРВЕНЕ И ТЕГЕТ БОЈЕ. Код прања моторе припремати раствор до 20%, а та прање фелни до 10% концентрата. За аутоматске перионице дозирати 15 – 20мл по возилу. Код самослужних перионица подесити пумпицу да дозира 10 – 15мл концентрата на литру воде, у зависности од ефекта који се жели постићи.

РАЗМЕРА: 1:30 – 1:70 за прање возила, до 1:5 за прање мотора и до 1:10 за прање фелни.

Тежина -
Количина

1л, 5л, 10л, 25л

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију “ШАМПОН ЗА БЕЗКОНТАКТНО ПРАЊЕ S-101 ТФР КАРГО (TFR CARGO)”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Корпа
sr_RSСрпски језик