ШАМПОН ЗА БЕЗКОНТАКТНО ПРАЊЕ S-101

314.00 рсд4,370.00 рсд

Концентровани алкални детрџент и одмашћивач за прање путничких, теретних, комби возила и алуминијумских фелни

Шифра производа: AK1003 Категорија:

Концентровани алкални детрџент за прање путничких возила и алуминијумских фелни, снажно продире у прљавштину и масноћу. Поседује одличан однос цене и квалитета. Користити само за наведене примене. За додатне информације погледати безбедносни и технички лист. Није препоручено примењивати на осетљиве површине нарочито оштећене боје (црвена и тегет).

 

НАЧИН УПОТРЕБЕ: Наносити на каросерију аутомобила прскалицом или пеноматом раствор са 2,5 -5% концентрата у зависности од годишњег доба и запрљања. НИКАКО НЕ НАНОСИТИ НА ВРЕЛЕ ПОВРШИНЕ КАРОСЕРИЈЕ И ИЗБЕГАВАТИ ОКСИДИСАЊЕ ПОВРШИНЕ ЦРВЕНЕ И ТЕГЕТ БОЈЕ. Код прања мотора припремати раствор до 20%, а за прање фелни до 10% концентрата. За аутоматске перионице дозирати 30-50 милилитара по возилу. Код самоуслужних перионица подесити пумпицу да дозира 15-25 милилитара на литру воде, у зависноси од ефекта који се жели постићи.

 

РАЗМЕРА: 1:30-1:40 за прање возила,  до 1:5 за прање мотора и до 1:10 за прање фелни

 

ПРОИЗВОД НЕ САДРЖИ ФОСФАТЕ И НТА. ПРОИЗВОЂАЧ ОДБАЦУЈЕ СВАКУ ОДГОВОРНОСТ ЗА ШТЕТЕ НАСТАЛЕ УСЛЕД НЕПОШТОВАЊА УПУТСТАВА ЗА УПОТРЕБУ И СИГУРНОСТ, КАО И УСЛЕД НЕМАРА ПРИ КОРИШЋЕЊУ САМОГ ПРОИЗВОДА.

 

Тежина -
Количина

1л, 5л, 10л, 25л

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију “ШАМПОН ЗА БЕЗКОНТАКТНО ПРАЊЕ S-101”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Корпа
sr_RSСрпски језик