ОДМАШЋИВАЧ О-2

432.00 рсд3,059.00 рсд

Висококонцентровано двокомпонентно средство за одмашчивање намењено првенствено за прање мотора, шасија, церада камиона, алата, пољопривредних машина и трактора. Може се користити и као универзални одмашћивач чврстих површина.

Шифра производа: AK1010 Категорија:

Висококонцентровано двокомпонентно средство за одмашчивање намењено првенствено за прање мотора, шасија, церада камиона, алата, пољопривредних машина и трактора. Може се користити за одмашћивање површина, свих врста прљавштина органског и неорганског порекла: смог, прашина, блато, земља, мастило, мрље од крви, остатке горива, итд. Може да се употребљава и за чишћење простора, опреме и превозних средстава, као и објеката за узгој и транспорт стоке, кланица, производне погоне у месној индустрији, уљаре, пекаре. Поседује одличан однос цене и квалитета. Веома успешно се користи за прање ДПФ филтера, уколико нису скроз зачепљени. Користити само за наведене примене, за додатне информације погледати безбедносни и технички лист. Није препоручено примењивати на осетљиве површине.

 

НАЧИН УПОТРЕБЕ: Добро промућкајте пре употребе двофазни производ. Разпршити раствор под ниским притиском, од доле према горе. Оставити производ да делује неколико тренутака, а онда обилато испрати хладном водом помоћу чистача под високим притиском.

ИНТЕНЗИВНО ПРАЊЕ ТРАНСПОРТНИХ СРЕДСТАВА, ЦИСТЕРНА И РОВОКОПАЧА:  Припремити 3-5% воденог раствора.

ОДМАШЋИВАЊЕ МОТОРА, ПОКРЕТНИХ ДЕЛОВА И ИНДУСТРИЈСКОГ ПРИБОРА: Припремити 10-20% воденог раствора.

ПРАЊЕ ДПФ ФИЛТЕРА: Додати у концентрат, који је пре тога насут у посуду у којој се врши прање, мало воде да би дошло до бистрења раствора и у том раствору потопити филтер. После неког времена добро испрати водом.

РАЗМЕРА: 1:50-1:70 за прање возила, до 1:5 за прање мотора и до 1:10 та прање фелни

 

ПРОИЗВОД НЕ САДРЖИ ФОСФАТЕ И НТА. ПРОИЗВОЂАЧ ОДБАЦУЈЕ СВАКУ ОДГОВОРНОСТ ЗА ШТЕТЕ НАСТАЛЕ УСЛЕД НЕПОШТОВАЊА УПУТСТАВА ЗА УПОТРЕБУ И СИГУРНОСТ, КАО И УСЛЕД НЕМАРА ПРИ КОРИШЋЕЊУ САМОГ ПРОИЗВОДА.

 

Тежина -
Количина

1л, 5л, 10л

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију “ОДМАШЋИВАЧ О-2”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Корпа
sr_RSСрпски језик